Reading Assistant Plus 3 hónapos csomag (havidíj)

Ha csak megszólalásig vagy jó angolból, fejleszteni szeretnéd szókincsedet, angol érettségire, nyelvvizsgára készülsz és magolás nélkül, otthonod kényelméből szeretnél fejlődni a programba épített mesterséges intelligencia segítségével, válaszd a Reading Assistant Plust!

49.990 Ft

Ha megszólalásig vagy jó angolból…

A Reading Assistant Plus programunk használata 3 hónapos időtartamra. Ez az a minimum időtartam, mellyel az eddigi tapasztalatok alapján már érzékelhető eredmény érhető el.

A Reading Assistant Plus egy hatékony és innovatív oktatási program, amely az angol nyelvtanulást segíti elő. Javítja az angol szókincset, az olvasási készséget, a szövegértést és nagymértékben elősegíti a magabiztos élő beszédet. Azoknak ajánljuk, akiknek már van egy alapszintű szókincsük, tudnak alapvető angol szövegeket értelmezni, de nehézséget okoz nekik megszólalni, beszélgetni angolul, illetve nehezen értelmeznek komplex szövegeket, vagy szókincsüket szeretnék bővíteni.

A programról az alábbi leírásban olvashatsz bővebben, illetve WEBOLDALUNKON.

Szükséges eszközök a program használatához: laptop/számítógép vagy tablet, internetkapcsolat, fejhallgató

A megfelelő hatékonyság érdekében a programmal töltött minimum idő: heti 3 nap, napi 30 perc

A feltüntetett ár havidíj, minden hónapforduló előtt új díjbekérőt küldünk a következő hónap havidíjának kiegyenlítéséhez. Amennyiben egy összegben szeretnéd kifizetni a tanfolyam árát, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot az INFO@OKOSANGOL.HU e-mail címen.

Vásárlást követően 48 órán belül az általad megadott e-mail címre küldjük el a belépéshez szükséges linket, illetve a számodra létrehozott felhasználónevet, jelszavadat.

A program során a tanulónak szövegeket kell felolvasnia, melyet a programba épített mesterséges intelligencia a szabadalmaztatott beszédfelismerési technológia segítségével elemez (hangos kiejtése, beszéd gyorsasága, szünetek stb) és ez alapján valós idejű visszajelzést nyújt a tanulóknak, vagyis azonnal korrigáltatja vele a hibákat, segít ha elakad. A hangos felolvasás kulcsszerepet játszik a szókincs bővítésében és az élőbeszéd fejlődésében is.

Miért ezt a programot válaszd?
  • Szabadalmaztatott beszédfelismerési technológiájának köszönhetően valós idejű visszajelzést nyújt a diákoknak.
  • Ellentétben más felolvasó programokkal a Reading Assistant Plus valóban meghallgatja és segíti a tanulókat, akár egy magántanár.
  • Több, mint 300 történet szerepel a program könyvtárában, különböző nehézségi szinteknek (A1-B2 nyelvvizsga szint) és érdeklődési köröknek megfelelően, hogy fenntartsa a tanulók motivációját.

A program online elérhető, felhasználóbarát felülettel rendelkezik, így tanulóink akár otthonuk kényelmében is használhatják, ráadásul saját tempójukban.