Intenzív 3 hónapos kurzus (havidíj)

Ha angol érettségire, nyelvvizsgára készülsz, vagy gyors és intenzív segítségre van szükséged, válaszd mindkét programunkat tartalmazó csomagunkat, mely ebben a kombinációban extra hatékony segítséget nyújt céljaid elérésében, még akkor is, ha figyelemzavarral, diszlexiával, vagy egyéb kognitív problémával küzdesz. Ha magolás nélkül, otthonod kényelméből szeretnél fejlődni a programokba épített mesterséges intelligencia segítségével, válaszd ezt a csomagunkat!

74.990 Ft

Ha angol érettségire, nyelvvizsgára készülsz, vagy intenzív és hatékony segítségre van szükséged, válaszd 3 hónapos Intenzív kurzusunkat.

A kurzus magába foglalja Fast ForWord és Reading Assistant Plus programjaink 3 hónapos használatát.

A programokról az alábbi leírásban olvashatsz bővebben, illetve WEBOLDALUNKON.

Szükséges eszközök a programok használatához: laptop/számítógép vagy tablet, internetkapcsolat, fejhallgató

A megfelelő hatékonyság érdekében a programmal töltött minimum idő: heti 4 nap, napi 30 perc

A feltüntetett ár havidíj, minden hónapforduló előtt új díjbekérőt küldünk a következő hónap havidíjának kiegyenlítéséhez. Amennyiben egy összegben szeretnéd kifizetni a tanfolyam árát, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot az INFO@OKOSANGOL.HU e-mail címen.

Vásárlást követően 48 órán belül az általad megadott e-mail címre küldjük el a belépéshez szükséges linket, illetve a számodra létrehozott felhasználónevet, jelszavadat.

Mit kell tudni a Fast ForWord programról?

A program kidolgozója, Dr. Michael Merzenich, a neuropszichológia és agykutatás területén elismert szakértő, aki több évtizedes kutatási eredményekre alapozva hozta létre ezt az innovatív tanulást támogató rendszert. A program széles körben használt eszköz az iskolákban, terapeuták és az érintett szülők körében, mivel hatékony módszereket kínál a nyelvi képességek javítására, a figyelem és a memória fejlesztésére, valamint az auditív feldolgozás és az olvasási készségek összehangolására. A Fast ForWord program egyedi és adaptív tanulási rendszert kínál, amely testre szabott feladatokat és játékokat kínál a tanulói számára az aktuális képességeik és szintjük alapján. Az interaktív és szórakoztató feladatok révén a tanulók motiváltan tanulhatnak, miközben fejlesztik a hallás utáni értést, a fonológiai tudatosságot, a szókincset, a helyesírást és más fontos nyelvi készségeket. A Fast ForWord program 7 különböző szintből áll, amelyek mindegyike olyan számítógépes játékokra épül, amelyek stimulálják az agy működését és fejlesztik a kognitív képességeket. Az egyes részek különböző szinten dolgozzák fel az akusztikus és nyelvi információkat, így fokozatosan javítják a hallás utáni értést, az olvasási sebességet és a helyesírást.

Mit kell tudni a Reading Assistant Plus programról?

A Reading Assistant Plus egy hatékony és innovatív oktatási program, amely az angol nyelvtanulást segíti elő. Javítja az angol szókincset, az olvasási készséget, a szövegértést és nagymértékben elősegíti a magabiztos élő beszédet. Azoknak ajánljuk, akiknek már van egy alapszintű szókincsük, tudnak alapvető angol szövegeket értelmezni, de nehézséget okoz nekik megszólalni, beszélgetni angolul, illetve nehezen értelmeznek komplex szövegeket, vagy szókincsüket szeretnék bővíteni. A program során a tanulónak szövegeket kell felolvasnia, melyet a programba épített mesterséges intelligencia a szabadalmaztatott beszédfelismerési technológia segítségével elemez (hangos kiejtése, beszéd gyorsasága, szünetek stb) és ez alapján valós idejű visszajelzést nyújt a tanulóknak, vagyis azonnal korrigáltatja vele a hibákat, segít ha elakad. A hangos felolvasás kulcsszerepet játszik a szókincs bővítésében és az élőbeszéd fejlődésében is. Több, mint 300 történet szerepel a program könyvtárában, különböző nehézségi szinteknek (A1-B2 nyelvvizsga szint) és érdeklődési köröknek megfelelően, hogy fenntartsa a tanulók motivációját.

A programok online elérhető, felhasználóbarát felülettel rendelkeznek, így tanulóink akár otthonuk kényelmében is használhatják, ráadásul saját tempójukban.