Fast ForWord 12 hónapos csomag (havidíj)

Neked ajánljuk, ha meg akarsz tanulni angolul gyorsan, magolás nélkül és/vagy figyelemzavarral, tanulási, olvasási nehézséggel, egyéb kognitív zavarral küzdesz. A program a beépített mesterséges intelligencia segítségével személyre szabott, ráadásul otthonod kényelméből végezheted, a saját tempódban.

39.990 Ft

A Fast ForWord programunk használata 12 hónapos időtartamra.

A programról az alábbi leírásban olvashatsz bővebben, illetve weboldalunkon.

Szükséges eszközök a program használatához: laptop/számítógép vagy tablet, internetkapcsolat

A megfelelő hatékonyság érdekében a programmal töltött minimum idő: heti 3 nap, napi 30 perc

A feltüntetett ár havidíj, minden hónapforduló előtt új díjbekérőt küldünk a következő hónap havidíjának kiegyenlítéséhez. Amennyiben egy összegben szeretnéd kifizetni a tanfolyam árát, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot az info@okosangol.hu e-mail címen.

Vásárlást követően 48 órán belül az általad megadott e-mail címre küldjük el a belépéshez szükséges linket, illetve a számodra létrehozott felhasználónevet, jelszavadat.

A program kidolgozója, Dr. Michael Merzenich, a neuropszichológia és agykutatás területén elismert szakértő, aki több évtizedes kutatási eredményekre alapozva hozta létre ezt az innovatív tanulást támogató rendszert.

A program széles körben használt eszköz az iskolákban, terapeuták és az érintett szülők körében, mivel hatékony módszereket kínál a nyelvi képességek javítására, a figyelem és a memória fejlesztésére, valamint az auditív feldolgozás és az olvasási készségek összehangolására. A Fast ForWord program egyedi és adaptív tanulási rendszert kínál, amely testre szabott feladatokat és játékokat kínál tanulói számára az aktuális képességeik és szintjük alapján. Az interaktív és szórakoztató feladatok révén a tanulók motiváltan tanulhatnak, miközben fejlesztik a hallás utáni értést, a fonológiai tudatosságot, a szókincset, a helyesírást és más fontos nyelvi készségeket.

A Fast ForWord program 7 különböző szintből áll, amelyek mindegyike olyan számítógépes játékokra épül, amelyek stimulálják az agy működését és fejlesztik a kognitív képességeket. Az egyes részek különböző szinten dolgozzák fel az akusztikus és nyelvi információkat, így fokozatosan javítják a hallás utáni értést, az olvasási sebességet és a helyesírást.

A program online elérhető, felhasználóbarát felülettel rendelkezik, így tanulóink akár otthonuk kényelmében is használhatják, ráadásul saját tempójukban.