Valódi nyelvtudás, valódi sikerek:
az OkosAngol újraértelmezi a tanulást.

A mi küldetésünk, hogy Te sikeres legyél az angol nyelvben

Az OkosAngol azért jött létre, hogy áttörést hozzon az angoltanulásban, eltávolítva a korlátokat és nehézségeket, így biztosítva, hogy minden perc tanulás valódi előrelépést jelentsen.

Célunk, hogy egy olyan közösséget építsünk, ahol az angoltudás könnyedén és örömmel szerezhető meg, és ahol mindenki megtalálja a helyét a globális párbeszédben.

Pázmándi Eszter

szakmai vezető, egészségtudományi kutató

Egy egész csapat dolgozik a háttérben is...

Dr. Sturcz Noémi

tulajdonostárs, hivatásomat tekintve jogász, fejvadász

“Nem alapító vagyok, hanem a munkám mellett társultam, miután láttam, milyen csodát művelt a fiammal. Ez már több, mint hogy hiszek is benne.”

További supersztárok

...akik nélkül nem tartanánk itt

“Többen is segítjük a háttérben az OkosAngolt, hogy igazán nagyszerű cég legyen. Legyen szó a pénzügyről, megjelenésekről, vagy fejlesztésről.”

tudományos kutatásokkal alátámasztott hatékonyság

harvard

A Harvard Medical School megállapította, hogy a Fast ForWord elősegítheti az agyi plaszticitást azokon a területeken, amelyek fokozzák az auditív feldolgozási képességet, és javítják a nyelvi és olvasási készségeket.

stanford

Egy Stanfordi tanulmány megállapította, hogy a Fast ForWord fejleszti az olvasási készséget, és javítja az agyban a nyelvi készségekhez kapcsolódó területeket érintő funkciókat.

rutgers

A Rutgers megállapította, hogy a Fast ForWord használatával a diszlexiás gyermekek sokkal több agyi aktivitást mutattak, mint az átlagos olvasók, és olvasási készségeik jelentősen javultak.

cornell

A Cornell Egyetem is megállapította egy kutatása során, hogy a Fast ForWord program fejlesztette a diszlexiás gyermekek agyi funkcióit, miközben javultak az olvasási képességeik.

Érdekességek rólunk... 🤫

Kiknek segít igazán?

játékos NYELVTANULÁSHOZ - FELNŐTTEKNEK ÉS GYEREKEKNEK

Fedezd fel az OkosAngol világát, ahol a nyelvtanulás kalandra hív mind felnőtteket, mind gyerekeket! Játékos módszerekkel és interaktív feladatokkal várunk.

akkor is ha nehezen megy a tanulás, vagy az olvasás

Az OkosAngolnál mindenki számára elérhető a nyelvtanulás sikere, még tanulási vagy olvasási nehézségekkel küzdőknek is.

Testreszabott megoldások ISKOLÁKNAK, TANÁROKNAK

Az OkosAngol innovatív megoldást kínál szervezeteknek és tanároknak, hogy személyre szabott módszerekkel tegyék hatékonyabbá az angol nyelvoktatást.

Oldd meg az angoltanulás legnagyobb kihívásait az OkosAngollal

Az út a felszabadító nyelvtudásig velünk kezdődik!

Tanulási akadályok áthidalása

Játékos, interaktív módszerünkkel könnyedén legyőzheted a nyelvtanulási akadályokat, beleértve a motivációhiányt és a korábbi kudarcokat.

Személyre szabott tanulási Útvonal

MI-alapú rendszerünkkel mindenki számára személyre szabott tanulási útvonalat biztosítunk, így senki sem érzi magát elveszettnek a tananyagban.

Idő és Energiabefektetés Optimalizálása

Az OkosAngollal az időráfordításod is hatékonyabbá válik: gyors fejlődés, kézzelfogható eredmények, sokkal-sokkal kevesebb frusztráció.