Az angol tanulás még nem volt ilyen könnyű.

programjaink

A scientific learning programjai magyarországon kizárólag az okosangoltól

Ha gyermeked, vagy akár Te magad is nehezen olvasol, tanulsz, pláne nyelveket, neurológus professzorok által kifejlesztett, 40 év tapasztalatát összegző programjaink megoldást nyújthatnak a problémádra. Válaszd ki, melyik programunkról szeretnél bővebben olvasni:

fast forword

Hatékony, élvezetes otthoni tanulás.

Játékos, mégis tudományos nyelvtanulás

Képzeld el, hogy gyermeked vagy te magad egy olyan rugalmas fejlesztési és nyelvi programot használsz, amely tudományos kutatásokon alapul, és az agykutatás legfrissebb eredményeit alkalmazza.

Időtálló tudás szerzése

Hatékony és tartós eredményeket érhetsz el játékos, vidám grafikával, amely minden korosztály számára élvezetes.

az otthon kényelmében

Mindezt az otthonod kényelmében, biztonságos és időhatékony módon, legyen szó gyermeked fejlesztéséről vagy saját nyelvtanulásodról.

Fejleszd a négy fő nyelvtanulási képességedet

Programunk a legújabb kutatásokra építve fejleszti a négy fő nyelvtanulási képességedet, hogy a lehető legjobb eredményeket érd el.

Nyelvi kapaszkodók

Tudni fogod a legfontosabb nyelvi fordulatokat és kapaszkodókat, így magabiztosan és folyékonyan kommunikálhatsz majd minden helyzetben.

Rutinok a magabiztos válaszadáshoz

Képes leszel magabiztosan válaszolni különböző helyzetekben, kialakítva a szükséges rutinokat a gördülékeny és hatékony kommunikációhoz.

Figyelem fejlesztése

Programunk célzott gyakorlatokkal javítja a figyelmi képességeidet, segítve a koncentráció fenntartását és a tanulási hatékonyság növelését.

Munkamemória

Speciális feladatoknak köszönhetően erősödik a munkamemóriád, így segítve az információk hatékonyabb megjegyzését és feldolgozását.

Mi garantálja a sikert?

Programunk a legújabb kutatásokra építve fejleszti a négy fő nyelvtanulási képességedet, hogy a lehető legjobb eredményeket érd el.

rugalmas ÉS SZEMÉLYRE SZABOTT

Minden gyermek és felnőtt másképp tanul, ami egy szintfelmérő teszttel kezdődik, majd a mesterséges intelligencia folyamatosan igazodik a tanuló tudásszintjéhez.

VALÓS IDEJŰ VISSZAJELZÉS

A tanulók a feladatokra azonnali visszajelzést kapnak, nem kell várni, hogy a tanár javítsa ki hibáikat. Így olyan érzésük lehet, mintha egy magántanár állna mellettük, hogy átsegítse őket a holtponton.

NYOMON KÖVETHETŐ FEJLŐDÉS

A tanuló fejlődése könnyen nyomon követhető a heti összegzések segítségével, melyet akár a szülő, akár a tanár figyelemmel kísérhet. Könnyen értelmezhető, látható mely területek szorulnak még fejlesztésre.

erre is büszkék vagyunk...

Óriási dolognak számít, így jó ha tudod…

FOLYAMATOS TUDOMÁNYOS FEJLESZTÉSEK

A Scientific Learning tudósai a mai napig folyamatosan dolgoznak, eredményeiket pedig integrálják a programba, így tényleg a legnaprakészebb lehetsz.

ISKOLAI KÖRNYEZETBEN IS MŰKÖDIK

A tanárok a saját profiljukon láthatják a csoport teljesítményét, így tudják, ki igényel támogatást és mely készségeket kell fejleszteni, egyénileg vagy csoportosan.

ELÉRHETŐ SZAKMAI TÁMOGATÁS

Az Okosangol szakmai vezetője, Pázmándi Eszter, segít a program és a szint kiválasztásában, és a tanulók bármikor fordulhatnak hozzá szakmai kérdésekkel.

ízelítő a programból

Meg fogsz lepődni, milyen gyorsan szívod magadba az angoltudást! Ez a készségfejlesztő program lehetővé teszi azt is, hogy még magas szintű nyelvtudással is dinamikusan fejlődj!

ClearFluency

ClearFluency ©

Fedezd fel, milyen csodálatos érzés, amikor a nyelvi készségeid látványosan fejlődnek!

forradalmi angol olvasási program

drámaian javul a szókincsed

A ClearFluency egy forradalmi módon kialakított és folyamatosan fejlesztés alatt álló olvasási program, amely drámaian javítja a szókincsedet.

rutinná válik az angol olvasás

A program hangsúlyozza a hangos felolvasást, amely kulcsfontosságú a szókincs bővítéséhez és a beszédkészség fejlesztéséhez.

magabiztosan szólalsz meg

Egyedülálló beszédfelismerő szoftverének köszönhetően pontosan érzékeli és javítja a szavak kiejtését, valamint rögzíti a kiejtési sebességet. Ha egy szó különösen nehéz, a program azonnal segít.

hogyan működik a program?

Ha nem tudsz még dönteni, segítünk!

Mit javasol Eszter, az OkosAngol alapítója?

"Eszter vagyok, az OkosAngol megálmodója, és segíteni szeretnék a döntésedben. Ha kipróbálnád magad, kezdj bátran a Starter csomaggal, nincs veszítenivalód! Ha kíváncsi vagy, mire lehetsz képes, regisztrálj egy demo előadásra, na azzal végképp nem veszíthetsz - legfeljebb közelebb kerülsz az álmaidhoz.😊 "
Pázmándi
Eszter

megnézem a csomagajánlatokat!

Találd meg a tökéletes megoldást nyelvtanulási céljaidhoz! Válogass különböző programjaink közül, melyek garantálják, hogy a legjobb eredményeket érd el.

SZAKMAI segítséget kérek!

Az Okosangol szakmai vezetője, Pázmándi Eszter, segít a program és a szint kiválasztásában, és a tanulók bármikor fordulhatnak hozzá szakmai kérdésekkel.

Ha kérdésed maradt volna, máris segítünk!

Melyik program a legmegfelelőbb számomra vagy gyermekem számára?

Ha bizonytalan vagy, melyik programunkat válaszd, vedd fel a kapcsolatot szakértőnkkel elérhetőségeinken! Pázmándi Eszter, az Okosangol szakmai vezetője, segít a megfelelő program és szint kiválasztásában, és bármikor fordulhatsz hozzá szakmai kérdésekkel.

HOGYAN FOGOM TUDNI ÖNÁLLÓAN, TANÁR NÉLKÜL HASZNÁLNI?

A programok használata rendkívül egyszerű. Az egyes feladatok leírását minden felhasználónk számára biztosítjuk. A játék kezdetekor elhangzanak az instrukciók, amelyeket eleinte érdemes a gyermekeknek megismételni. 6-10 éves kor között még a szülővel együtt ajánlott végezni a feladatokat, később már nem lesz szükség további segítségre, gyermeked önállóan is tudja majd használni a programokat.

Érettségi felkészüléshez kéne, arra is tökéletes?

Pontosan! Ha gyermeked nyelvvizsgára vagy érettségire készül, az Intenzív csomagunkat ajánljuk, amely a ClearFluency és más programokat is magába foglal.

Mennyi idő alatt érhetek el eredményt a programokkal?

Az optimális eredmények elérése érdekében javasoljuk, hogy minimum 3 hónapig használd programjainkat, heti 4 nap, napi 30 perc időtartamban.

Fedezd fel csomagajánlatainkat, és érd el a sikeres nyelvtanulást otthonról!

Pssszt... itt hagytuk abba 😉

megnézem a csomagajánlatokat!

Találd meg a tökéletes megoldást nyelvtanulási céljaidhoz! Válogass különböző programjaink közül, melyek garantálják, hogy a legjobb eredményeket érd el.

SZAKMAI segítséget kérek!

Az Okosangol szakmai vezetője, Pázmándi Eszter, segít a program és a szint kiválasztásában, és a tanulók bármikor fordulhatnak hozzá szakmai kérdésekkel.