Okosangol.hu DEMO csomag megrendelése

Teendőid:

1. Töltsd ki a bal oldali űrlapot
2. Fizesd ki bankkártyával a kiválasztott csomagot
3. KÉSZ IS VAGY 🎉 – a további teendőkről e-mailban fogunk értesíteni

Biztonságos bankkártyás fizetés

A bankkártyaadataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártyaadataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítja a rendszer a fizetési szolgáltatónak. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos, mintha egy boltban vásárolnál. Fizetni SimplePay-jel, Stripe-pal, Google Pay-jel, valamint Apple Pay segítségével lehet.

Kérdésed van? Segítünk!

Ha bármilyen kérdésed van, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, csak írj nyugodtan az info@okosangol.hu e-mail címre, vagy keress minket a +36 30 7812239-es telefonszámon és szívesen segítünk.

GYIK

Igen, ugyanis ez a legegyszerűbb és leghatékonyabb online vásárlási formátum 2024-ben. Ráadásul nekünk ez jár a lehető legkevesebb adminisztrációs munkával is.

Az internetes bankkártyás fizetés a közhiedelemmel ellentétben teljesen biztonságos és semmivel sem kockázatosabb mintha bármelyik boltban fizetnél kártyával azért amit vásárolsz.

Adataidat akkor tudják ellopni, ha ismeretlen, gyanús oldalakon adod meg őket, úgy ahogyan a való életben is veszélyes odaadnod egy ismeretlen embernek a kártyádat. Az okosangol.hu fizetési felülete viszont minden hivatalos kritériumnak eleget tesz, a cég (Learning Solutions Kft.) leinformálható, https protokollt használ a weboldal és adataid egy titkosított csatornán keresztül továbbítódnak a bankkártyás fizetési szolgáltatók felé (attól függően melyik fizetési opciót választod, ez vagy a Stripe, vagy a SimplePay lesz).

Az adataidat sehol senki nem tudja visszafejteni, kizárólag a bankfiók tudja felismerni, hogy fizetésedet jóváírja.

Természetesen! Rendelésed leadása után automatikusan kiállítódik a számla a rendeléskor megadott adataiddal.